Achievers
flow-image

Työntekijän hyvinvointi uutena normaalina aikana

Tämän resurssin on julkaissut Achievers

Vuosi 2020 on ollut vuosi ilman vertauskohtaa. Markkinaolosuhteiden äärimmäinen testaus, irtisanomiset, lomautusjärjestelmät ja pakolliset etätyöjaksot ovat yhdessä asettaneet työntekijöiden hyvinvoinnille poikkeuksellisia paineita.Joustavuuden ja jatkuvuuden kulttuurin edistäminen ja työntekijöiden tunnustuksen maksimointi parantavat hyvinvointia ja sitoutumista.Achievers teki äskettäin kyselyitä työntekijöille ja johtajille Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa ja Alankomaissa mitatakseen työntekijöiden hyvinvoinnin tasoa kussakin maassa ja selvittääkseen, kuinka hyvin vastaajat kokivat työnantajiensa suhtautuneen vuoden tapahtumiin. Tässä Työntekijöiden hyvinvointi ”uudessa normaalissa -raportissa tiivistetään ja tarkastellaan näiden kyselyiden tuloksia.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöedut, Henkilöstöhallinto, Työvoiman etähallinta, Muutoksen hallinta, Tulosohjaus, Työvoiman kehittäminen, Työntekijöiden motivaatio, Työntekijöiden suorituskyky