Ceridan Dayforce
flow-image

Vuoden 2021 parhaat: Vuoden luetuimmat julkaisut ja aiheet

Tämän resurssin on julkaissut Ceridan Dayforce

Työskentelytapamme muuttuvat edelleen. Google Trends raportoi, että haut ”miten parantua” saavuttivat kaikkien aikojen ennätyksen vuonna 2021, kun me kaikki etsimme tapoja tulla vahvemmiksi. Työelämä on jatkanut sopeutumista organisaatioiden panostaessa digitaaliseen transformaatioon ja rajattoman työpaikan luomiseen.On tärkeää pohtia ennen kuin siirrytään eteenpäin uutena vuotena. Viimeisen kahden vuoden aikana HR:llä on ollut strateginen rooli henkilöstökokemuksessa ja organisaation liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Ne olivat Ceridian-blogin suosituimpia aiheita vuonna 2021, kun henkilöstöjohtajat etsivät uusia tapoja optimoida maailmanlaajuisesti paremmin palkkaa, parantaa työntekijöiden kokemusta ja rakentaa kestävämpää työvoimaa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstöteknologia, Henkilöstöohjelmistot, Henkilöstöautomaatio, Yrityksen resurssisuunnittelu, Palkanlaskenta, Henkilöstöanalytiikka, Henkilöstömittarit, Henkilöstöresurssien tietojärjestelmät