Eightfold
flow-image

Kattava ostajan opas tekoälyn käytöstä henkilöstöhallinnossa

Tämän resurssin on julkaissut Eightfold

Etätyö lisääntyy ”hybridiohjelmien” käytön myötä, joissa osa työskentelee toimistossa ja osa etänä. Vanhat tavat ratkaista keskeisiä haasteita ovat vanhentumassa, eivätkä henkilöstökäytännöt ole jättäneet yrityksiä valmistautumaan etätyöhön, erittäin monipuoliseen työvoimaan ja itse työn jatkuvasti muuttuvaan luonteeseen. Tekoäly on nyt välttämätöntä nykyaikaisen työvoiman hallinnassa. On aika alkaa käyttää tekoälyä kaikkien osaajien hallintaan ja hankintatarpeisiin.Tässä oppaassa kerrotaan, miten tekoälyn voi ottaa käyttöön liiketoiminnassa. Lue lisätietoja nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tasavertainen mahdollisuus, Henkilöstöhallinto, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta