Eightfold
flow-image

Osaajien älykkyysalustan nousu

Tämän resurssin on julkaissut Eightfold

Kasvavassa taloudessa yrityksestä ”tulee sen palkkaamat ihmiset”, joten kyky löytää, houkutella ja valita parhaat ehdokkaat on ratkaisevan tärkeää.Teknologiamarkkinoilla on loputon virta uusia rekrytointityökaluja, joista monet lupaavat hyödyntää tekoälyä löytääkseen täydelliset hakijat yritykselle.Osaajien älykkyysalusta yhdistää havaintoja työntekijöistä, heidän taidoistaan, kyvyistään, kokemuksistaan, uratoiveistaan, suorituskyvystään, demografisista tiedoista, oppimistarpeista, kehitysmahdollisuuksista, ja käyttää näitä tietoja auttamaan ihmisiä löytämään oikeat mahdollisuudet heille. Siksi osaajien älykkyysalustat ovat integroidun osaajien hallinnan selkäranka.Tämä opas antaa paremman käsityksen osaajien älykkyysalustojen noususta ja merkityksestä.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Johtajuus, Henkilöstöteknologia, Johtamisen kehittäminen, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta, Henkilökunnan hankinta, Työhönotto