Engagedly Inc
flow-image

Viisi teknologiapohjaista innovaatiota, jotka on otettava käyttöön perehdytysprosessissa

Tämän resurssin on julkaissut Engagedly Inc

Elämme tiedon aikakautta, jossa teknologiapohjaiset innovaatiot tukevat liiketoimintaprosesseja ja lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta. COVID-19 häiritsi toimialoja maailmanlaajuisesti, ja oikeiden osaajien löytäminen ja pitäminen on ollut haastavampaa kuin koskaan. Aivan liian monet organisaatiot laiminlyövät elintärkeän henkilöstön osa-alueen, jota kutsutaan ”perehdyttämiseksi”.Investointi tehokkaaseen perehdytysohjelmaan kuulostaa aluksi monimutkaiselta ja kalliilta, mutta vakiintuneiden perehdytysprosessien epäonnistuminen maksaa pitkällä aikavälillä paljon enemmän.Lue lisää viidestä teknisestä innovaatiosta, jotka on otettava käyttöön käyttöönottoprosessissa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Työntekijöiden koulutus, Työntekijöiden motivaatio, Työntekijöiden suorituskyky, Työntekijöiden säilyttäminen, Työntekijöiden hallinta