Glint
flow-image

Henkilöstön menestymisen työkalupaketti: Hyvinvointi

Tämän resurssin on julkaissut Glint

Työntekijöiden sitoutumisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen nopeiden muutosten ja epävarmuuden aikoina on uskomattoman haastavaa. Henkilöstön menestymisen työkalupaketti: Hyvinvointi on resurssi, joka auttaa organisaatioita ymmärtämään, kuinka työntekijät selviävät stressistä ja mitä tukea he tarvitsevat menestyäkseen.Lataa tämä työkalupakki saadaksesi lisätietoja.  Kyselyt työntekijöille – mitä kysyä ja miten priorisoida palautetta, joka on tärkeintä hyvinvoinnin ja loppuun palamisen todennäköisyyden ymmärtämiseksi. , Neljä tärkeintä menestymistapaa – opas vahvan, ihmiskeskeisen kulttuurin vahvistamiseen myös kriisin ja epävarmuuden aikoina., Keskusteluopas – vinkkejä työntekijöille ja esimiehille laadukkaaseen kahdenkeskiseen viestintään, joka rakentaa luottamusta ja tukee hyvinvointia..

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstötietojen analysointi, Työvoiman ulkoistaminen, Työvoiman etähallinta, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Johtajien kehittäminen, Viestinnän parantaminen, Vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö, Liiketoiminnan etiikka, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus