Indeed
flow-image

Työtä hyvinvoinnin eteen: Mielenterveys ja hyvinvointi Iso-Britannian työpaikalla

Tämän resurssin on julkaissut Indeed

Maailmanlaajuisen pandemian alkamisesta on kulunut yli kaksi vuotta, kun jatkuvan muutoksen aika alkoi. Täällä Indeedissä halusimme saada perusteellisen käsityksen siitä, kuinka sekä työntekijät että työnantajat Ison-Britannian työvoimasta ovat selviytyneet ”uuden normaalin” kanssa työssä ja elämässä.Vain keskustelemalla avoimesti ja esittämällä tärkeitä mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä voimme ymmärtää paremmin yksilöinä ja yhteiskunnana.Mitä enemmän olemme tietoisia kaikenkattavasta hyvinvoinnista, sitä paremmin voimme käsitellä ongelmia ja auttaa luomaan ratkaisuja. Uusi vuoden 2022 mielenterveys- ja hyvinvointiraporttimme sisältää upouusia YouGov-tietoja, käytännönläheisiä oivalluksia ja asiantuntijaneuvoja tästä tärkeästä aiheesta.Täynnä ainutlaatuisia tuoreita tietoa ja käytännön neuvoja joiltakin edistyksellisimmiltä mielenterveys- ja hyvinvointialan ajatusjohtajilta, lataa kopio tästä tärkeästä raportista jo tänään!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Ryhmänhallinta, Henkilöstöohjelmistot, Työntekijöiden motivaatio, Työntekijöiden hallinta