Lanteria HR
flow-image

Rekrytointitilastot jokaisen HR-ammattilaisen on tiedettävä

Tämän resurssin on julkaissut Lanteria HR

On selvää, että rekrytointi voi olla vaikeaa. Tässä vahvassa taloudessa on paljon vaikeampaa löytää ketään, josta voi merkitä kaikki valintalaatikot. Työnantajat taistelevat huippuosaajista, ja sinä tarvitset kaiken mahdollisen kilpailuedun.Siksi olemme laatineet luettelon suosituimmista rekrytointitilastoista, jotka auttavat kehittämään onnistuneen rekrytointisuunnitelman. Lue lisätietoja nyt!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstötietojen analysointi, Työvoiman ulkoistaminen, Työvoiman etähallinta, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Johtajien kehittäminen, Viestinnän parantaminen, Vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö, Liiketoiminnan etiikka, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta, Rekrytointistrategia, Työsuhdelainsäädäntö, Työntekijöiden säilyttäminen, Henkilökunnan hankinta, Työntekijöiden hallinta, Työntekijöiden palkat, Työntekijöiden suositukset, Henkilökunnan vaihtuvuus, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot