Lanteria HR
flow-image

Tekoälyn rekrytointi: Henkilöstöhallinnon yhteistyökumppani

Tämän resurssin on julkaissut Lanteria HR

Perinteinen rekrytointiprosessi kestää kauan, mutta tekniikka on dramaattisesti lyhentänyt keskimääräistä palkkaamisaikaa. Askeleena pidemmälle tekoäly on integroitu monien yritysten rekrytointiprosesseihin, mikä säästää entistä enemmän aikaa ja rahaa.Jos aiot uudistaa rekrytointistrategiaasi, tekoäly on paras tapa edetä. Lue lisää tekoälyn rekrytoinnista!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta, Rekrytointistrategia, Työsuhdelainsäädäntö, Työntekijöiden säilyttäminen, Henkilökunnan hankinta, Työntekijöiden hallinta, Työntekijöiden palkat, Työntekijöiden suositukset, Henkilökunnan vaihtuvuus, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot