Lanteria HR
flow-image

Kattava opas taitojen arviointiin

Tämän resurssin on julkaissut Lanteria HR

Koska markkinoilla on niin paljon hakijoita, kiinnostavan ja persoonallisen ehdokaskokemuksen luominen on tärkeämpää kuin koskaan. On kuitenkin löydettävä tasapaino sen ja parhaan lahjakkuuden valitsemisen välillä.Nykypäivän työmarkkinoilla työn taitotestit voivat tarjota rekrytoijille markkinaedun. Ehdokkaat, jotka on palkattu kykyjensä eikä historiansa perusteella, pysyvät todennäköisemmin pidempään ja suoriutuvat verrattain paremmin.Jos olet valmis soveltamaan työn taitotestejä palkkausstrategiaan, lue eteenpäin, opastamme sinut prosessin läpi.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta, Rekrytointistrategia, Työsuhdelainsäädäntö, Työntekijöiden säilyttäminen, Henkilökunnan hankinta, Työntekijöiden hallinta, Työntekijöiden palkat, Työntekijöiden suositukset, Henkilökunnan vaihtuvuus, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot