Namely
flow-image

HR-toimintoraportin tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut Namely

COVID-19:n vuoksi HR on kohdannut ennennäkemättömiä haasteita. Harvoin historiassa on HR-toimintoa tarvittu kääntymään näin nopeasti ja dramaattisesti vastaamaan hyvin kiireellisiin työvoima- ja liiketoimintatarpeisiin. Nämä trendit vaativat henkilöstöhallintoa pohtimaan uudelleen rooliaan ja prioriteettejaan samalla, kun työmaailma muuttuu.Miltä voimme jatkossa odottaa HR-toiminnon näyttävän ja miten ammattilaiset voivat mukautua siihen?Lue nyt tärkeimmät trendit, joita HR-tiimien tulisi omaksua menestyäkseen tänään ja huomenna.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstötietojen analysointi, Työvoiman ulkoistaminen, Työvoiman etähallinta, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Johtajien kehittäminen, Viestinnän parantaminen, Vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö, Liiketoiminnan etiikka, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus