Namely
flow-image

Viisi asiaa, jotka jokaisen toimitusjohtajan tulisi tehdä HR:n tukemiseksi

Tämän resurssin on julkaissut Namely

Jokaiselle toimitusjohtajalle on elintärkeää tukea henkilöstöryhmiään. Kysy keneltä tahansa henkilöjohtajalta, niin lyön vetoa, että he kertovat, että viimeiset 18 kuukautta ovat haastaneet heitä käsittämättömillä tavoilla. Vaikka tämä on luultavasti totta meille kaikille, olemme pyytäneet näitä ihmisiä tekemään kovasti tyitä pandemian aikana. Lue nyt lisätietoja viidestä tavasta, joilla jokaisen toimitusjohtajan on tuettava johtoryhmäänsä pandemian jälkeisessä maailmassa:

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstötietojen analysointi, Työvoiman ulkoistaminen, Työvoiman etähallinta, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Johtajien kehittäminen, Viestinnän parantaminen, Vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö, Liiketoiminnan etiikka, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus