Paylocity
flow-image

Osaajien hallintafilosofian kehittäminen organisaation vaikuttavuuden kannalta

Tämän resurssin on julkaissut Paylocity

Tapa, jolla houkuttelemme, sitoutamme ja pidämme osaajia, kehittyy kiihtyvällä vauhdilla. HR:n on aika kehittää osaajien hallintafilosofia, joka on sovitettu nykypäivän jatkuvasti muuttuvaan maisemaan, mutta jolla on vaikutus organisaatioon.Katso koko webinaari, jossa käsitellään: Osaajien hallintafilosofian perusosat, Miten hyödyntää työntekijän arvolupausta, arvoja ja osaamista, Filosofian vieminen osaksi arviointijaksoa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Osaajien hallinta, Osaajien hankinta, Rekrytointistrategia, Työsuhdelainsäädäntö, Työntekijöiden säilyttäminen, Henkilökunnan hankinta, Työntekijöiden hallinta, Työntekijöiden palkat, Työntekijöiden suositukset, Henkilökunnan vaihtuvuus, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot