Paylocity
flow-image

Viisi tapaa, joilla työntekijän itsepalvelu helpottaa elämää vuoden lopussa

Tämän resurssin on julkaissut Paylocity

Työvoiman monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta on tullut kriittinen osa HR-toimintoa viimeisen puolentoista vuoden aikana. Tämän onnistuminen tarkoittaa kuitenkin tasapainon löytämistä ajotehokkuuden ja sen varmistamisen välillä, että ihmiset pysyvät jokaisen aloitteen ytimessä.Lue nyt saadaksesi selville, kuinka työntekijöiden itsepalvelutyökalut voivat keventää työtaakkaa merkittävästi.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Oppiminen ja osaajien kehittäminen, Työntekijöiden koulutus, Osaajien kehittäminen, Työvoiman kehittäminen, Työntekijöiden motivaatio, Työntekijöiden suorituskyky, Koulutus ja kurssit, Johtamisen kehittäminen, Yrityksen laajuinen oppiminen, Uusien työntekijöiden integraatio, Osaajien hallinta, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot