Rippling
flow-image

Esittelyssä Rippling Inventory Management

Tämän resurssin on julkaissut Rippling

Ei ole mikään salaisuus, että hajautetusta työvoimasta on tulossa normi monilla toimialoilla. Vähemmän ilmeistä on, kuinka muutos vaikuttaa IT-toimintoihin, erityisesti fyysisten laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden ja näyttöjen, hallintaan.Tähän vastaa Rippling Inventory Management. Se on maailman ensimmäinen pilvi-IT-kaappi. Se on yksinkertainen ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat noutaa, varastoida, lähettää, määrittää ja hallita työntekijöiden laitteita, 100 % etänä. Lue lisätietoja nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Henkilöstöteknologia, Henkilöstöohjelmistot, Henkilöstöautomaatio, Yrityksen resurssisuunnittelu, Palkanlaskenta, Henkilöstöanalytiikka, Henkilöstömittarit, Henkilöstöresurssien tietojärjestelmät, Osaajien hallinta, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot