SAP
flow-image

Älykäs yritys: Uusi perusta organisaatioille maailmanlaajuisesti

Tämän resurssin on julkaissut SAP

Syyskuussa 2018 IDC Analyst Connection tutki ”älykästä yritystä” ja havaitsi, että tehoton pääsy tuoreeseen dataan, vanhat liiketoimintaprosessit ja jatkuva uudelleenkonfigurointi tarkoittavat, että vanhat järjestelmät on vaihdettava. Kun organisaatiot tulevat älykkäämmiksi, ne voivat toimia reaaliajassa, visioida tulevaisuutta ja saavuttaa parempia tuloksia optimoimalla teknologiaa ja työntekijöiden havaintoja. Tässä raportissa SAP esittää joukon kysymyksiä IDC:n yrityssovellusten ja digitaalisen kaupankäynnin johtajalle Mickey North Rizzalle saadakseen tietää, kuinka IT mahdollistaa keskittyneemmän ja älykkäämmän yrityksen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus