UKG
flow-image

Tulevaisuuden tehtaan kasvattaminen

Tämän resurssin on julkaissut UKG

Muuttaaksesi tuotantoa, muuta työvoimaa.Digitaalinen muutos – avaintekijä niin sanotussa neljännessä teollisessa vallankumouksessa – tuo radikaalin muutoksen Ison-Britannian tuotantotoimintoihin. Nämä muutokset eivät tapahdu tyhjiössä: kehittyvät globaalit markkinat, kevyet tuotantotekniikat, poliittinen mullistus ja muut tekijät vaikuttavat kaikki nopeasti muuttuvaan tuotantoympäristöön.Tässä myrskyisässä maailmassa valmistajat etsivät tapoja saada uutta kilpailuetua. He etsivät toiminnallista tehokkuutta, korkeampaa ammattitaitoa ja enemmän henkilöstön joustavuutta, ja asiantuntija-apua pysyäkseen muutosten vauhdissa. Joustavan ja erittäin tuottavan työvoiman rakentaminen, käyttöönotto ja hallinta on ratkaisevan tärkeää tuotannon menestyksen kannalta.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Kilpailukykystrategia, Työntekijöiden suorituskyky, Henkilökunnan hankinta, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot