UKG
flow-image

Työnteon uusi tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut UKG

Vastatakseen vuoden 2020 haasteisiin ja vahvistuakseen tässä uudessa tulevaisuuden työssä organisaatioiden on omaksuttava tietopohjainen työvoiman muutos. Tutkimuksen ja kumppanuuksiemme johtavien yritysten kanssa maailmanlaajuisesti on selvää, että menestyäkseen tulevaisuudessa organisaatioiden on keskityttävä neljään kriittiseen tekijään: SUOJAUS – lisää joustavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta, SUUNNITTELU JA TOTEUTUS – optimoi kustannukset, tuottavuus ja suorituskyky, VAATIMUSTENMUKAISUUS – noudata nykyistä ja kehitteillä olevaa lainsäädäntöä ja sääntöjä, VIESTINTÄ – luo luottamusta, avoimuutta ja sitoutumista työntekijöihin.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Muutoksen hallinta, Työntekijöiden koulutus, Mobiilitekniikka, Työntekijöiden säilyttäminen, Henkilökunnan hankinta, Työvoiman hallinta