Youmanage
flow-image

Kuinka tarjota (ja ylläpitää) rikastuttavaa kokemusta etätyöntekijöille

Tämän resurssin on julkaissut Youmanage

Rikastuttavan työntekijäkokemuksen luominen kokopäiväisesti kotona työskenteleville voi olla haaste yrityksille ja erityisesti henkilöstöosastoille. Kuinka voimme varmistaa, että heidän kokemuksensa on yhdenmukainen toimistossa työskentelevien kokemusten kanssa? Miten heillä on pääsy samaan koulutukseen, tiloihin ja tekniikkaan, joihin toimistotyöntekijät pääsevät? Jatka lukemista kuudesta keskeisestä strategiasta rikastuttavan työntekijäkokemuksen rakentamiseen ja ylläpitoon kotoa työskenteleville.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Henkilöstöhallinto, Henkilöstötietojen analysointi, Työvoiman ulkoistaminen, Työvoiman etähallinta, Poissaolojen hallinta, Johtajuus, Johtajien kehittäminen, Viestinnän parantaminen, Vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö, Liiketoiminnan etiikka, Henkilöstöstrategia, Johtamistyylit, Muutoksen johtaminen, Muutoksen hallinta, Vertailuanalyysi, Kilpailukykystrategia, Strateginen analyysi, Strategian muodostaminen, Ryhmänhallinta, Johtoryhmän hallinta, Palkkausstrategiat, Tulosohjaus, Osaajien hallinta, Työvoiman hallinta, Säännösten noudattaminen, Yritysten sosiaalinen vastuu, Väliaikainen ja ulkoistettu henkilökunta, Henkilökunnan koulutus, Työhönotto, Suorituskykyarviot